ENTERTAINMENT

Zapp Your Planet X Energy Floors

April 30, 2019
Zapp Your Planet Power Check

Klimaatverandering, smeltende ijskappen en een stijgende zeespiegel. Dat zijn dingen waar je elke dag over hoort en waar we met z’n allen niet vrolijk van worden. Maar je kunt nu in actie komen! Doe samen met het bekende NPO programma Zapp your planet de Power Check en verlaag je energiegebruik.
 

De verandering van het klimaat heeft namelijk veel te maken met je eigen energieverbruik. En daar draait het allemaal om bij Zapp Your Planet. Energie gebruik je ongemerkt heel veel. Denk maar eens aan je mobiele telefoon, een lekkere warme douche, of een middagje gamen. Als we samen nét een klein beetje slimmer omgaan met onze energie, dan kunnen we veel energie besparen. Want minder energiegebruik is minder vieze uitstoot in de lucht. En dat is goed nieuws voor alle mensen en dieren op aarde.

Dus: Doe het licht uit, ga een dag (of langer…) niet douchen en laat je oplader niet in het stopcontact zitten. Allemaal Power Checks die jij zélf kunt doen. En die samen een groot verschil maken. Doe mee en Power Check jouw huis of school! Via de speciale Zapp-app vind je alle informatie!

Energy Floors steunt Zapp Your Planet met de Power Check actie en is aanwezig met een Sustainable Dance Floor tijdens de speciale live show op 18 mei. Samen gaan we tijdens deze dag zoveel mogelijk duurzame energie opwekken en jij kunt hier bij zijn!

 

Hoe? Volg Energy Floors dan op instagram en/of Facebook en laat onder de Zapp Your Planet post jouw eigen beste Power Check bespaar tip aan ons weten. De beste tips worden beloond met 4 kaarten voor het live event. GET ON IT!

 

https://var/web/site/public_html.zapp.nl/zapp-your-planet