Héé rooftop Walkers, wistenjullie dat de Walker hieronderje stappen telt terwijl hijenergie produceert? Bekijk hieronder de energie opbrengst en het aantal stappen.

Hoe onze technologie werkt

De Walker gebruikt zonne-energie van de zon om stroom op te wekken. Deze stroom wordt direct teruggeleverd aan het lokale net of opgeslagen in een batterij. De elektriciteit kan worden gebruikt om lampen van stroom te voorzien, voertuigen op te laden of andere elektronische apparaten. De vloertegels bevatten led-verlichting en zijn bedekt met een beloopbare glaslaag om de betrokkenheid bij de burger te stimuleren.

Zonnepaneel

De panelen hebben een rendement van tweederde van de reguliere PV-panelen. Ze genereren tot 315Wp. Elke module is 60 x 60 cm. De opgewekte energie wordt teruggeleverd aan het net.

Sensoren

9 sensoren op elke Walker-module maken van de vloer een krachtig touchpad met eindeloze mogelijkheden.

Interactiviteit

De verdiepingen kunnen worden geprogrammeerd om te communiceren met voetgangers, fietsers en auto’s door middel van games of datavisualisatie.

Data

De vloermodules kunnen lezen en reageren op het gedrag van de gebruiker. Alle data is beschikbaar op een online dashboard in de cloud. De vloer kan worden gebruikt voor crowd management, slimme mobiliteit en lichtkunst