Uncategorized

Job opening | Accountmanager M/V

By April 10, 2019 No Comments

Energy Floors | Accountmanager M/V

Heb jij een duurzaam hart en ben jeop zoek naar een baan waarin je jouw commerciële kwaliteiten volledig kwijt kan? Hecht je veel waarde aan vrijheid en verantwoordelijkheid en heb je een groot netwerk? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou!

Als onderdeel van een klein, hecht en energiek team kun je direct grote waarde toevoegen en krijg je veel verantwoordelijkheden. Je werkt vanuit ons kantoor in de haven van Rotterdam (met de boot naar je werk!) en je bent de aangewezen persoon om onze Dancer en Gamer installaties te verhuren en te verkopen aan o.a. evenementenbureaus, festivals en scholen in binnen- en buitenland. GET ON IT!

Energy Floors
Ruim 10 jaar geleden introduceerden we ’s werelds eerste energieopwekkende dansvloer in
de Rotterdamse Club Watt. Deze Sustainable Dance Floor verhuren we inmiddels aan festivals en events over de hele wereld.  In 2017 hebben we de ‘Smart Energy Floor’ geïntroduceerd. Een innovatieve vloer voor permanente installatie in de buitenruimte.
Kijk voor meer informatie over onze Dancer, Gamer & Walker op: energy-floors.com

Jouw werkzaamheden

Je bent zeer proactief ruikt kansen al voordat ze er zijn. Kortom je gaat actief om met acquisitie en leads.

Je gaat regelmatig op klantbezoek in heel Nederland om onze producten te promoten.

Je onderhoudt zelfstandig contact met (internationale) klanten per telefoon en email en denkt met de klant mee in mogelijkheden. Tevens ben je verantwoordelijk voor aftersales op jouw projecten.

Je zorgt dat alle salesinformatie goed en nauwkeurig geadministreerd wordt in ons CRM-systeem.

Je werkt tijdens de uitvoer van projecten nauw samen met de afdelingen techniek, logistiek en marketing.

Je bewaakt de kwaliteit, planningen en budgetten met grote zorg en communiceert tijdens dit proces helder met alle betrokken partijen.

 

Wie is onze perfect match?
Als accountmanager kom je middenin een team met 11 energieke collega’s.

Je krijgt volop ruimte om zelfstandig te werken én het verschil te maken! Onze perfect match kan vooral heel goed dansen en slaat geen karaoke bar over maar beschikt ook over enkele professionele skills zoals:

Minimaal 5 jaar werkervaring als accountmanager in een relevante branche (ervaring met reclame- en/of evenementenbureaus is een pré)

Een commerciële opleiding op MBO+ of HBO-niveau.

Ervaring in het bijhouden van een CRM-systeem (bij voorkeur ZOHO)

Volledige beheersing van alle Officeprogramma’s. Maar met name in Excel ben je een kei!

Volledige beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift. Duits en of Frans is een zeer grote pré

Commercieel, resultaatgericht en proactief, maar heeft ook een hart voor duurzaamheid.

Punctueel, georganiseerd en goed in staat zelfstandig te werken.

Gewend om aan meerdere projecten tegelijk te werken en schrikt niet van een beetje drukte.

What’s in it for you?

Je krijgt een uitdagende en afwisselende functie vol mogelijkheden om te groeien in een ambitieus bedrijf dat enorm snelle ontwikkelingen meemaakt. We lunchen gezamenlijk op kantoor (scheelt toch 10 minuten boterhammen smeren in de ochtend). Je ontvangt een marktconform salaris afhankelijk van je leeftijd en ervaring met een bonusregeling. Je zit op een unieke werkplek in ons industriële kantoor op RDM Rotterdam en kijkt uit over de haven.


GET ON IT!
Ben jij onze match? Imponeer ons met jouw uitgebreide motivatie + link naar jouw Linkedin-profiel + CV. Reageren vóór 5 mei a.s. via  info@energy-floors.comt.a.v. Michel Smit.

Inhoudelijke vragen m.b.t. de vacature kunnen alleen per mail gesteld worden via info@energy-floors.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.