Uncategorized

WANTED | Accountmanager Walker

By May 17, 2019 No Comments

Energy Floors | Accountmanager Walker 24 – 32 uur  M/V

Heb jij een duurzaam hart en ben je op zoek naar een baan waarin je jouw commerciële kwaliteiten volledig kwijt kan? Hecht je veel waarde aan vrijheid en verantwoordelijkheid en heb je een groot netwerk? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou!

Energy Floors zoekt een ervaren en commerciële accountmanager die onze nieuwe propositie ‘The Walker’ stevig in de juiste markt kan zetten. Als onderdeel van een klein en energiek team kun je direct grote waarde toevoegen en krijg je alle mogelijkheden om samen met onze CEO en commercieel directeur ‘The Walker’ propositie verder te ontwikkelen. Je werkt vanuit ons kantoor in de haven van Rotterdam, maar bent ook regelmatig op reis in de Benelux voor acquisitie en projecten. GET ON IT!

Energy Floors
Ruim 10 jaar geleden introduceerden we ’s werelds eerste energieopwekkende dansvloer in de Rotterdamse Club Watt. Deze Sustainable Dance Floor verhuren we inmiddels aan festivals en events over de hele wereld. In 2017 hebben we de ‘Smart Energy Floor’ geïntroduceerd waaronder The Walker valt; een innovatieve vloer voor permanente installatie in buitenruimtes als entrees, pleinen, trottoirs en andere publieke ruimtes.

Jouw werkzaamheden

Je werkt samen met de afdelingen product development en marketing onze Walker propositie verder uit en zorgt dat deze binnen de juiste doelgroepen gepresenteerd en verkocht wordt. Hiervoor benader je dagelijks nieuwe prospects en volg je deze leads zorgvuldig op. Je bent verantwoordelijk voor je eigen salesfunnel en zorgt dat deze continu gevuld wordt met nieuwe leads door te acteren op kansen die je ziet. Daarnaast hou je je bezig met adviseren en ontwikkelen. Hiervoor zullen in overleg doelen gesteld worden.

Wie is onze perfect match?
Als Accountmanager Walker kom je middenin een team met 11 energieke collega’s. Onze perfect match is energiek en initiatiefrijk en beschikt ook over de volgende professionele skills:

  • Minimaal 5 jaar ervaring als accountmanager.
  • Perfecte skills in netwerken en onderhandelen.
  • Een afgeronde commerciële opleiding op hbo-niveau.
  • Een bewezen netwerk in projectontwikkeling, architectuur en of urban design.
  • Uitstekende beheersing in woord en geschrift va Nederlands en Engels
    (Duits is een pre).
  • Commercieel, proactief en met een hart voor duurzaamheid & smart city technologies
  • Punctueel, georganiseerd en goed in staat zelfstandig te werken.

What’s in it for you?

Je krijgt een uitdagende, zelfstandige en afwisselende functie vol mogelijkheden om te groeien in een ambitieus bedrijf dat snelle ontwikkelingen doormaakt. Je zit op een unieke werkplek in ons industriële kantoor op RDM Rotterdam en kijkt uit over de haven.


GET ON IT!
Ben jij onze match? Imponeer ons met jouw uitgebreide motivatie + link naar jouw Linkedin-profiel + CV. Reageren vóór 25 mei via  info@energy-floors.comt.a.v. Michel Smit.

Inhoudelijke vragen m.b.t. de vacature kunnen alleen per mail gesteld worden via info@energy-floors.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.